BANASOR KURUCUSU AMİN GHAHREMANZADEH FRANCHISE EXPO’DAYDI

Franchise İstanbul Expo fuarı dünyaca ünlü önemli isimleri ağırladı. 9 Şubat Cuma günü gerçekleşen “Bölge Ülkeleri İle İş Yapmak” başlıklı panelde, UFRAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman F. BİLGE ve Banasor Kurucusu Amin GHAHREMANZADEH sunuş yaptı. Bu panelin hediye takdimini Armiya Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Özgen KART yaptı. Marka yolculuğunu ve tecrübelerini aktaran Amin GHAHREMANZADEH Franchise İstanbul Expo organizasyonunun büyük bir organizasyon olduğunu ve TUYAP ile UFRAD’a teşekkürlerini iletti.

Bu Gönderiye Bir Yorum Yapın

Diğer Gönderiler

İletişim

Kapsamlı Sektörel Çözümler İçin Bizimle İletişime Geçin.

Armiya Teknoloji’nin uzmanlığıyla, sorularınızı yanıtlamak ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri bulmak için buradayız. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Armiya Teknoloji;
Bu formu doldurduğunuzda neler olur?
1

İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi anlamak için sizinle uygun bir zamanda bir telefon görüşmesi ayarlarız.

2

Detaylı bir keşif yaparak ihtiyaçlarınızı belirler ve size özel çözümlerimizi sunmak için bir danışma toplantısı gerçekleştiririz.

3

Belirlediğimiz ihtiyaçlarınıza uygun olarak detaylı bir teklif hazırlarız ve size sunarız.

İletişim Formu