Harput Dibek Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Soyer ORHAN ve Marka Direktörü Sayın Birsen TÜRKAN, Perakende Günlerinde standımızı ziyaret etti.
Kendisine teşekkür ederiz.
Harput Dibek Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Soyer ORHAN ve Marka Direktörü Sayın Birsen TÜRKAN, Perakende Günlerinde standımızı ziyaret etti.
Kendisine teşekkür ederiz.
”Oyunu Değiştirenler” serisinin yeni bölümünde, Armiya Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Tuğ Mesut Süren’e konuk oldu. Girişimcilik, yazılım dünyası ve iş hayatına dair ilham
Temassız teknolojiler, büyük şehirlerin karmaşasında yalnızca hız ve hijyen sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda sürdürülebilirlik ve kaynak yönetimi açısından da önemli bir dönüşümün öncüsü oluyor. Armiya
Armiya Teknoloji’nin uzmanlığıyla, sorularınızı yanıtlamak ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri bulmak için buradayız. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi anlamak için sizinle uygun bir zamanda bir telefon görüşmesi ayarlarız.
Detaylı bir keşif yaparak ihtiyaçlarınızı belirler ve size özel çözümlerimizi sunmak için bir danışma toplantısı gerçekleştiririz.
Belirlediğimiz ihtiyaçlarınıza uygun olarak detaylı bir teklif hazırlarız ve size sunarız.